TINE ANDREA JA ELLOS LANSEERAAVAT PELLAVAMALLISTON

Elloksen uusin design-yhteistyö on pellavamallisto, joka on suunniteltu norjalaisen luovan työn tekijän Tine Andrean kanssa. Mallisto on huolella räätälöity ja tarkasti suunniteltu ajattoman ja sesongista toiseen kestävän tunteen varmistamiseksi. ”Toimivien leikkausten, tyylikkäiden yksityiskohtien ja ajattoman muotoilun löytäminen yhdessä Elloksen kanssa on ollut uskomattoman opettavaista ja jännittävää”, sanoo Tine Andrea.

Kesä lähestyy, ja sen myötä näemme kaupoissa yhä enemmän ja enemmän trendikästä pellavaa. Ilmava ja viileä luonnonmateriaali sopii sekä lämpimiin kesäpäiviin että viileisiin syysiltoihin. Ellos on suunnitellut pellavamalliston yhdessä norjalaisen luovan työn tekijän Tine Andrea Lauvlin kanssa. Mallisto on huolella räätälöity ja tarkasti suunniteltu ajattoman ja sesongista toiseen kestävän tunteen varmistamiseksi.

”Minulle oli tärkeää suunnitella vaatteita, joita haluaisin käyttää itse vuodesta toiseen! Rakastan minimalistista ja klassista tyyliä. Toimivien leikkausten, tyylikkäiden yksityiskohtien ja ajattoman muotoilun löytäminen yhdessä Elloksen kanssa on ollut uskomattoman opettavaista ja jännittävää!” – kertoo Tine Andrea yhteistyöstä.

Mallistossa on kaksi eriväristä pukua ja kaksi mekkoa. Väripaletissa on kaunista vihreää ja perinteistä vaaleaa beigeä. Mallisto vie ajatukset hyvässä seurassa vietettäviin, lämpimiin kesäiltoihin.

”Yhteistyö Tine Andrean kanssa on toiminut todella hyvin. Pellavavaatteet ovat kesävaatekaapin parhaita perusvaatteita, sillä ne henkivät kesää. Siksi tuntui juuri oikealta valita malliston materiaaliksi pellava. Voin luvata, että tulemme jatkossa näkemään paljon pellavaa” – kertoo Karin Verdoes, designchef, Ellos Fashion.

Kampanja lanseerataan Elloksen sivustolla 21. huhtikuuta .

Ellos on yrityksenä tunnettu ja meillä on noin 1,6 miljoonaa aktiivista asiakasta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme asiakaslähtöisesti ja tarjoamaan upeita etuja. Netistä ellos. löydät uusinta muotia, kodinsisustusta ja kauneustuotteita, yli 400 tuotemerkkiä sekä vaatteita, kenkiä ja asusteita koko perheelle.

Ellos on Ellos Groupin suurin nettikauppa. Lisätietoa Ellos Groupista on osoitteessa www.ellosgroup.com. Sieltä voit lukea yrityksen historiasta, kestävästä kehityksestä ja visiostamme. Sieltä saat myös tietoa avoimista työpaikoistamme.

Vastaa