Suoratoisto ja pankkiirimaailman TV-sarjat

Suoratoistopalvelut tarjoavat useita pankkiirimaailman TV-sarjoja, jotka käsittelevät sijoittamista, pörssimaailmaa, rahoitusalaa ja taloudellisia tapahtumia. Tässä muutamia esimerkkejä suosituista pankkiirimaailman TV-sarjoista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista:

 1. Billions (Netflix): Billions on suosittu draamasarja, joka seuraa rahoitusmiljardööri Bobby Axelrodin ja hänen vastustajansa Chuck Rhoadesin kamppailua vallasta New Yorkin pörssimaailmassa. Sarjassa esiintyy muun muassa Damian Lewis, Paul Giamatti ja Maggie Siff.
 2. Succession (HBO Nordic): Succession on HBO:n tuottama draamasarja, joka seuraa Logan Royta, mediayhtiön johtajaa, ja hänen perhettään. Sarja käsittelee perheen vallankäyttöä, liiketoimien ongelmia ja kriisejä. Sarjassa esiintyy muun muassa Brian Cox, Jeremy Strong ja Kieran Culkin.
 3. Industry (HBO Nordic): Industry on HBO:n tuottama draamasarja, joka seuraa nuorten sijoituspankkiirien elämää Lontoossa. Sarjassa käsitellään työpaikan vaatimuksia ja kilpailua, henkilökohtaisia ​​suhdekuvioita sekä rahamaailman tuhoisaa vaikutusta ihmisiin. Sarjassa esiintyy muun muassa Myha’la Herrold, Marisa Abela ja Harry Lawtey.
 4. Black Monday (HBO Nordic): Black Monday on komediasarja, joka sijoittuu vuoden 1987 pörssiromahdukseen. Sarja seuraa pörssivälittäjien porukkaa, jotka pyrkivät rikastumaan romahduksessa. Sarjassa esiintyy muun muassa Don Cheadle, Andrew Rannells ja Regina Hall.
 5. Industry (Netflix): Dirty Money on dokumenttisarja, joka käsittelee bisnesmaailman skandaaleja ja petoksia. Sarja kertoo esimerkiksi Volkswagenin päästöhuijauksesta ja pankkien keinottelusta. Sarjassa esiintyy muun muassa Erin Brockovich ja Jeffrey Epstein.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä pankkiirimaailman TV-sarjoista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista. Näiden sarjojen kautta voi oppia uutta finanssimaailmasta ja sen dynamiikasta, mutta ne ovat myös viihdyttäviä ja jännittäviä tarinoita. Millainen on oma laajakaistasi – koska olet viimeksi tehnyt vertailuja?

Suomalaiset ja suoratoisto

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc

Vastaa