Mainonta

Oravannahkoja- blogini kautta teen affiliate-yhteistyötä useamman linkeissä esiintyvän yrityksen kanssa. Sivut voivat siten sisältää sekä kaupallisia linkkejä että bannereita, joista voin saada pienen palkkion, kun vierailija klikkaa linkkiä ja mahdollisesti ostaa tuotteen tai palvelun linkin kautta. Ostaja voi saada esimerkiksi alennuksia joistakin tuotteista. Olen merkinnyt mainoslinkin yhteyteen merkinnän (*) linkin tunnistamiseksi. Klikkaus ei tuo ostajalle mitään lisäkuluja.

Yksi keskeinen blogini sanoma on se, että varallisuuttaan voi pyrkiä kasvattamaan ennen kaikkea säästämällä mutta yrittämällä myös etsiä erilaisia tulonlähteitä palkkatyön rinnalle. Tähän ajatukseen affiliate-mainonta sopii mielestäni hyvin ja pienestä on hyvä aloittaa.

Käytän vain sellaisia alla mainittuja palveluja tai palveluntarjoajia, joihin itsekin uskon ja joiden tarjoamat tuotteet tai palvelut eivät ole ristiriidassa omien arvojeni ja blogissani esittämien ajatusten kanssa.

Toivottavasti niistä on myös sinulle hyötyä.

Kiitos tuestasi!

  • Nordnet on Pohjoismaiden johtava osakkeiden, rahastojen ja muiden pörssinoteerattujen arvopapereiden kaupankäyntiä tarjoava nettipankki. Palvelut tekevät säästämisestä ja sijoittamisesta helppoa, kannattavaa ja fiksua.
  • VertaaEnsin.fi sivuilla voi tehdä lainavertailuja erilaisille rahoitustuotteille kuten esimerkiksi lainoille, sähkölle, luottokorteille, puhelinliittymille ja pankkipalveluille.
  • Sähkömittari.fi on 100 % suomalainen palvelu, jonka kautta voi kilpailuttaa useiden sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailuttamalla sähkön voi säästää satoja euroja vuodessa.